Участието във Фермата: Съединение“ повлия на мирогледа на всички участници

...
Участието във Фермата: Съединение“ повлия на мирогледа на всички участници
Коментари Харесай

Дидо от Д2 заживява на село след края на „Фермата“


Участието във „ Фермата: Съединение “ повлия на мирогледа на всички участници в шоуто и всеки от тях взе решение кое да промени във вижданията, а и в живота си като цяло .

Вокалистът на Д2 Дидо изясни, че е претърпял сериозна трансформация и че като се изключи че е станал по-спокоен, призна, че се е научил да бъде и по-толерантен. Животът на село се оказа извънредно прелъстителен за рокаджията и той напълно съществено обмислял да се реалокира в някое малко обитаемо място със брачната половинка си.

Дидо, който от няколко години не употребява месо и се е отдал на по-духовен метод на живот, считал, че да се откри надалеч от лудницата на огромния град, би бил доста по-подходящ за него. Т ой към този момент направил няколко запитвания за къща, където в най-скоро време да се откри със фамилията си. Преди това обаче му следва най-голямата битка  - финалът на „ Фермата “ довечера. На него той ще премери сили с останалите трима финалисти – Роман, Росица и Ваня Стамболова. Зрителският вод ще бъде определящ, а от петък вечерта почитателите към този момент поддържат своите любимци. В неделната вечер в последния и най-тежък двубой един от тях ще грабне огромната премия от 100 бона и купата на победител.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР