Участието на Катрин Зита-Джоунс в "Маската на Зоро" беше големият

...
Участието на Катрин Зита-Джоунс в "Маската на Зоро" беше големият
Коментари Харесай

Сега и завинаги: как се поддържа любовта жива, с участието на Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас

Участието на Катрин Зита-Джоунс в "Маската на Зоро " беше огромният пробив в нейната кариера и самоуверено можем да кажем, че точно тогава бялата птичка ѝ каца на рамото. А тя освен съумя да я хване, само че и да се грижи за нея още години наред.

Не единствено филмовите критици, продуценти и публиката е впечатлена тогава от нея и ролята ѝ като Елена в класиката от 1998 година.

Майкъл гледа блокбъстъра на частна прожекция и остава запленен от хубостта на дълбоките кафяви очи на актрисата.

"Той все споделя, че се е влюбил в мен в секундата, в която ме е видял на екрана ", напомня си с усмивка Катрин.

И от там стартира всичко... Двойката се среща за първи път през есента на аления килим на Филмовия фестивал в Довил същата година. Катрин е там, с цел да показа "Зоро ", а Майкъл - свя трилър "Перфектното ликвидиране ".

"Първият път, когато го видях, беше в лобито на хотела. Той мина тъкмо около мен, носейки стиковете си за голф. ", спомня си актрисата.
 Getty/Images
Двамата са настанени един до различен на вечеря и незабавно скъпват ледовете, откакто откриват, че са родени на една и съща дата. Искрите на любовта пламват незабавно.

"Аз имах задача, нямам и капка подозрение в това. Първият път, в който видях Катрин беше неизразим. ", споделя Майкъл.

Същата вечер той ѝ споделя нещо, което раздрусва света ѝ радикално: "Искам да бъда татко на децата ти. "

Така сагата стартира. Двамата излизат, несъмнено - изцяло скрито от всички. В началото нещата вървят много постепенно. "ЗНаех, че това е нещо особено, споделя Катрин, само че поради естеството на работата ни и непрекъснатите задължения, успяхме да се целунем чак след 9 месеца. "

За първи път са видяни дружно пез 1999 по време на премиерата на трилъра с нейно присъединяване "Клопка ".

Същата вечер Катрин напълно намерено декларира на репортерите: "Майкъл е на премиерата довечера, тъй като желаеме обществено да заявим, че сме дружно. ", а той добавя: "А аз съм един извънредно благополучен мъж. "

Година след първата си среща двамата честват дружно рождените си дни - тя става на 30, а той - на 55, в огромен клуб в Ню Йорк.

По някое време Майкъл подвига тост и с усмивка на разположение споделя, че от момента, в който среща Катрин до днешна дата, тя е най-специалнта жена в живота му.

И въпреки всичко... няма още пръстен, няма бяла рокля и обещания за безконечна честност. Но за какво? Съпругата на Майкъл, Диандра, за която той остава женен 22 години, към момента е неговата законна половинка. Бившата двойка, която има наследник - Камерън - се разделя през 1995, само че разводът им по това време към момента не е финализиран. "Преди Майкъл да се ожени още веднъж, тяй би трябвало да се разведе с мен или да стане мохамеданин и да има две съпруги. ", споделя Диандра тогава.
 Getty/Images
И ето... на Нова година същата година Майкъл застава на едно коляно, до момента в който двамата с Катрин са в Аспен, и пожелава ръката ѝ.

Тогава тя към този момент е бременна с първото им дете. Дилан Майкъл се ражда на 8 август, а бременността ѝ е сполучливо прикрита, дкато взе участие във кино лентата "Трафик ".

Веднага откакто разводът на Майкъл е реалност, на 18 ноември 2000 година, холивудската двойка се венчае пред очите на голям брой другари, в това число и такива от филмовите среди, измежду които са Голди Хоум и Дани ДеВито.

A little lovin' and dancin' #TBT

A post shared by Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) on Jul 27, 2017 at 9:27am PDT

След сватбата Катрин се трансформира в единствената звезда като че ли на аления килим, а Майкъл не може да е по-горд със брачната половинка си, откакто тя печели Оскар за ролята си в "Чикаго ".

Междувременно Майкъл взема решение да си почине и да отдели повече време на персоналния си живот. Нещо, от което не може да бъде по-щастлив.

"Заради разликата във възрастта ни, ние сме и на разнообразни стадии в кариерата си. А това е отлично - няма битка за превъзходство и показност сред нас. ", споделя Майкъл. Седмици по-късно щерка им Карис Зита се появява на бял свят.

Двойката взема решение да се откри на Бахамите, където имат идиличен живот - голф, корабоплаване и разхпдки по плажа. Двамата се любувам необикновено доста на уединеността, която могат да имат.

Дори и да ви дадох задоволително доказателства, че двамата са един за различен, мисля, че още няколко няма да са в остатък, нали по този начин? Майкъл и Катрин имат доста идентично възприятие за развлечение и наслада, което кара разликата във възрастта ми да се изпари. "Докато някой не ми каже, че той е с 25 години по-възрастен, даже не мисля за това. ", споделя актрисата.
 Getty/Images
Катрин постоянно е била покрай сина на Майкъл - Камерън, който им основава проблеми през годините и то не малко. Дълго време той е привързан към опиатите, а когато през 2007 му насочат обвиняване за разпространяване на наркотични субстанции, актрисата му дава цялостната си поддръжка като написа персонално на съдията по случая. Тя споделя с него, че нейният доведен наследник е един извънреден брат и го дефинира като "грижовен и заслужаващ доверие човек. "

По време на раздаването на премиите Тони през 2000 година Катрин взима статуетка за ролята си в бродуейския мюзикъл "A Little Night Magic ". Когато се качва на сцената, с цел да вземе премията си и да благодари, тя насочва много извънредно обръщение: "Виждате ли този мъж там? Той е кино звезда, а аз имам щастието да дремя с него всяка нощ. "
 Getty/Images
Разбира се, всички остават сюрпризирани от смелостта на Катрин, даже самата тя. "Сега, като се замисля, това не беше най-представителното нещо, което можех да кажа, само че когато се качих на сцената, бях толкоз учудена, че връзката сред мозъка и устата ми просто изчезна. Знаех какво споделям, дори сама се порицах на секундата, само че не можех да се спра. Това, което споделих за Майкъл излезе от сърцето ми и въпреки всичко още не мога да допускам, че там горе бях аз и се изпуснах по този начин. "

По-късно същата година за двойката следва сложен миг на тестване, когато Майкъл бива диагностициран с рак на гърлото. "Най-трудното нещо, което трябваше да видя, беше умората на Майкъл. Той в никакъв случай не усеща безсилие, той постоянно е бил необикновено мощен. " Двойката не разреши това да ги раздели и дружно минаха през ужсната диагноза и сложното лекуване.

Майкъл прави всичко допустимо, с цел да се излекува и възвърне и след редица химо- и радиотерапии той се появява на аления килим за премиерата на втория филм за Wall Street. "Лекарите, които се грижат за мен са оптимисти. Аз съм оптимист. Животът продължава, това беше просто една глава от него. ", споделя Майкъл на репортерите.

Майкъл не разрешава на заболяването си да вземе най-хубавото от него и продължава да прекарва времето си с Катрин и децата си. Те са дружно в Дисниленд, на екскурзии и се зареждат с сила един различен.

Майкъл и Катрин постоянно са били един до различен, при каквито и да е условия. Но двамата минават през сложен интервал през 2013 година, когато за малко се разделят заради напрежението, през който минават поради заболяването на Майкъл и биполярното разтройство на Катрин.
 Getty/Images
Двойката се събира няколко месеца по-късно и сполучливо минава по килима към премиерата на "Библотеката " в Ню Йорк през 2014. Тогава Майкъл споделя, че двамата са по-силни от всеки път и че е влюбен в жена си даже още повече.

Майкъл и Катрин изглеждаха по-щастливи от всеки път през ноември 2015, когато означиха 15 години брак зад тила си. Днес и двамата са с усмивка за бъдещето, което ги чака.

По-щастливи от всеки път, по-силни дружно и вечно обич като на кино: Честит рожден ден на Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас!

Backstage at #CarnegieHall. Just about to sing "Didn't We " by Jimmy Webb. Love and support from my husband, such a special night.

A post shared by Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) on May 4, 2017 at 7:56am PDT

Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР