Убийството на афроамериканеца Джордж Флойд от полицията показва истинското лице

...
Убийството на афроамериканеца Джордж Флойд от полицията показва истинското лице
Коментари Харесай

Хаменеи: Убийството на Флойд показа истинското лице на САЩ

Убийството на афроамериканеца Джордж Флойд от полицията демонстрира " същинското лице " на Съединени американски щати и потисничеството им над народите по света, в това число и над американския народ. Това разгласи висшият водач на Иран Али Хаменеи, представен от Агенция Франс Прес.
 Иран към Съединени американски щати: Спрете насилието и позволете на американците да дишат
Иран към Съединени американски щати: Спрете насилието и позволете на американците да дишат

Светът чу виковете ви против страната подтисник

" Фактът, че служител на реда невъзмутимо притискаше коляното си в гърлото на негър мъж до гибелта му и че различен служител на реда наблюдаваше безучастно, не е нищо равнище ", сподели аятолахът в телевизионно послание.

" Това е същинското лице на Америка, постоянно това е правила по света - в Афганистан, Ирак, Сирия и други страни и преди във Виетнам . Нормални дейности в Съединени американски щати, същинското лице на техния режим ", продължи той офанзивата си.

" Има действителности, които постоянно са били маскирани или укривани , само че те не са нещо ново ", сподели Хаменеи в тирада във връзка 31 година от гибелта на предшественика му аятолах Рухолах Хомейни.

" Слава на Аллах, американските водачи са дискредитирани поради техните дейности - отношението им към ковид ги дискредитира и посрами по света ", разяснява иранският водач умрелите 106 000 от ковид в Съединени американски щати.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР