Убийствен коментар за пиратите в БСП, нахлули в партията от

...
Убийствен коментар за пиратите в БСП, нахлули в партията от
Коментари Харесай

Лечева с убийствен коментар за пиратите в БСП

Убийствен коментар за пиратите в Българска социалистическа партия, нахлули в партията от други партии или маскирани с цивилен квоти, направи във Facebook Весела Лечева.

Щетите са големи, последствията тежки, а може би и трайни. Да не поемеш отговорност и да не признаеш виновност след не 60, а 600 000 изгубени гласа, се назовава гьонсуратлък, написа още Лечева. И добави: " Да гониш единствено персоналните си властови упоритости, без значение от средствата и механизмите, които подбираш, се назовава ПРЕДАТЕЛСТВО! "

На вота на 4 април Весела Лечева би Корнелия Нинова по персонален брой извоювани преференции, макар че не бе лидер на великотърновската листа на социалистите. Независимо от мощното й показване, Корнелия Нинова още веднъж повери листата на Явор Божанков. Това надменно отношение стана причина Лечева да се откаже от място в листата.

Ето целия пост на Весела Лечева във Facebook:

Когато приказваме за рейдърите или пиратите, то те към този момент са отпред на Българска социалистическа партия. Дошли от други партии, някои пък маскирани като цивилен квоти.

Какво вършат пиратите? Нахлуват, стартират да се разпореждат с всичко и всички, разтурят, опустошават… А до тях се подреждат конформисти, чакайки някое малко кокалче да изпадне.

Такава е жалката картина. Утре тези знайни и незнайни герои без биографии ще изчезнат, а за същинските партийци, хората с идея, остават единствено руини и опустошени структури.

Щетите са големи, последствията тежки, а може би и трайни. Да не поемеш отговорност и да не признаеш виновност след не 60, а 600 000 изгубени, се назовава гьонсуратлък. Да гониш единствено персоналните си властови упоритости, без значение от средствата и механизмите, които подбираш, се назовава ПРЕДАТЕЛСТВО!

Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР