Тялото на 16-годишен българин на име Ивайло Петров беше намерено

...
Тялото на 16-годишен българин на име Ивайло Петров беше намерено
Коментари Харесай

Откриха тялото на 16-годишен българин, издирван в Испания

Тялото на 16-годишен българин на име Ивайло Петров беше открито от Гражданската армия на Испания 20 дни след изгубването му по време на разходка с кану в Мар Менор, заяви испанската медия The Olive Press.

Тялото на българското момче е намерено от управляващите на дълбочина от 5 метра и на разстояние сред 1000 и 1500 метра от пристанището Лос Алкасарес, на повече от 70 км от Аликанте.

Първоначално службите за незабавна помощ са били известени за изгубването на момчето на 5 януари, откакто минувач е чул крясъци за помощ от водите на лагуната.

Служител на Гражданската армия, локален служител на реда от Лос Алкасарес и капитан от общинския яхтклуб бързо се отправил към кануто, на което се намирал българинът и още двама негови другари.

22-годишният Франсиско Хавиер Медина и 17-годишният Хосе Давид са избавени, те обаче описват на управляващите, че когато кануто се е преобърнало, с тях е бил и 16-годишният им другар, който не е знаел да плува.

След дълготрайно издирване сега стартира работа по изваждането на тялото на Ивайло от водата.

Според екипа по издирването тялото е било открито в покрайнините на курорта Сан Антонио - регион, който към този момент е бил претърсван от спасителите през последните седмици.

Кметът на Лос Алкасарес Марио Сервера изрази съболезнованията си от името на община Марменоренсе за трагичната гибел на момчето.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР