Едни от нас вярват в задгробния живот. Други го считат

...
Едни от нас вярват в задгробния живот. Други го считат
Коментари Харесай

Добре дошли в града, в който всеки говори с мъртвите

Едни от нас имат вяра в задгробния живот. Други го смятат за безусловно невероятно и дефинират сходна опция за цялостен парадокс. За вторите през днешния ден няма да приказваме.

Но за първите, има едно особено място в света и това е Касадага, Флорида. Градът, в който " всеки приказва с мъртвите " . Тук живеят и работят десетки медиуми и спиритуалист и, хора, чийто главен занаят е обвързван точно с умеенето им да реализират контакт с мъртвите.



Дали ще е починал родственик или домакински любим, няма значение. Горе в отвъдното всички души са равни и са някъде там. А общуването с тях е допустимо.. против съответната сума .

Касадага се трансформира в духовно място през 1894 година, когато тук е учредена общественост на спиритуалистите. Основателят й твърди, че мястото му е посочено от дух и някак разумно това става притегателна дестинация точно за хора с сходни духовни убеждения.
 Отвъден живот
Към днешна дата, за всички клиенти има специфична стратегия и тя стартира с просветителния център и книжарницата на Андрю Дейвис. Последният е считан за пионер на спиритуализма и постройката носи неговото име.



В нея може да се откри безусловно всичко по въпроса - от лист с имената на медиумите и цените им през стратегия на всички събития, по този начин и всевъзможни книжки и принадлежности на тази тематика . А с цел да не е просто разходка, в Касадага си има и хотел, в който да се настаниш, да преспиш и да закусиш.

И кой знае, през нощта може и да се явяват и най-различни духове. Както се споделя, в случай че ще имаме вяра в това, сме попаднали на вярното място...

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР