Тя показва кралските вещи. Ксения Флоранс Габриела Софи Айрис, принцесата

...
Тя показва кралските вещи. Ксения Флоранс Габриела Софи Айрис, принцесата
Коментари Харесай

Германската принцеса става първата аристократка, която прави корицата на Playboy

Тя демонстрира кралските движимости.

Ксения Флоранс Габриела Софи Айрис, принцесата на Саксония, вписа история, като стана първият член на аристокрацията, театралничил за Playboy – и тя сподели пред списанието, че счита, че нейните царствени предшественици „ несъмнено биха одобрили това “.

37-годишната немска принцеса заема пикантна поза на корицата на немския Playboy от март 2024 година, като покрива едната половина на тялото си с бял чаршаф, до момента в който оставя другата страна изцяло гола.

Но тя заряза прикритието на друга фотография, позирайки изцяло без горнище до първокласен басейн на друга фотография, до момента в който носеше транспарантна бяла пола с цепки до кръста.

На трета фотография Ксения — чийто пра-пра-пра-дядо е Фредерик Август III, последният крал на Саксония — носи бяло боди с незакопчан крайник, което го издърпва надолу, с цел да разкрие гърдите си.

В съпътстващото си изявление светската персона сподели на немския Playboy, че желае да покаже посредством фотосите си, че „ всяка жена е красива такава, какват...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР