Филип Киркоров заяви, че не бил отварял устата си да

...
Филип Киркоров заяви, че не бил отварял устата си да
Коментари Харесай

Трагедията в Крокус оставила безмълвен Филип Киркоров за 40 дни: Времето спря за мен

Филип Киркоров съобщи, че не бил отварял устата си да обели нито една дума в продължение на цели 40 дни. Това призна самият ексцентричен артист в изповед в обществените мрежи. Руската музикална звезда проговорила чак на рождения си ден. Киркоров споделя, че след 40-дневното безмълвие, най-вече от всичко му се пее.

 

Изпълнителят разкрива, че трагичният атентат в Москва от 22 март е тежал толкоз на сърцето му, че той не е желал да отрони и думичка, написа Факти.

 

„ В деня на рождения ми ден желая да пея. Искам да пребивавам. 40 дни мълчах, 40 дни от нечовешката покруса в Крокус времето спря за мен.
( бел. ред. - терористичният атентат в зала Крокус Сити Хол, където починаха 145 по публични данни) И в този момент, в деня, когато моята красива майка ми даде живот, бих желал да благодаря за миналата година, годината на огромните нещастия, годината на загубата, годината, която ме обърна с главата надолу и ме раздруса “, споделя звездата с български корени, като прибавя, че за празника си подарява на почитателите си с вяра нова ария.

 

" Точно преди 30 години, навръх 30 април умря мама... занапред нататък този ден се трансформира в ден на тъга за мен. Не вярвайте на хора, които ви споделят, че болката и тъгата минават с възрастта... По дяволите, тази болежка не минава, противоположното е... Мамо, толкоз доста ми липсваш... ", написа още Киркоров, който губи майка си на същия ден, в който чества и рожден ден.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР