Тя намери любящ мъж дори с 4 деца на ръце.

...
Тя намери любящ мъж дори с 4 деца на ръце.
Коментари Харесай

Въпреки че, вече имаше 4 деца, тя отново срещна любовта

Тя откри любящ мъж даже с 4 деца на ръце. Любовта й се усмихна най-сетне.

Зоя беше на 19 години, когато се омъжи за първи път. Година по-късно роди. Младите родители бяха щастливи и всички се възхищаваха на красивото им семейство. Две години по-късно Зоя роди момиченце. Изглеждаше, че всичко в това семейство едвам стартира. Много бързо след раждането на второто им дете, те се разведоха.

Зоя остана с две деца без прехрана. Тя се реалокира при майка си, само че не остана дълго при нея, тъй като тя единствено се опитваше да управлява живота й.

Докато живееше с майка си, тя стартира да поддържа връзка със съседа. Той беше малко по-голям от нея, от време на време й помагаше, от време на време се разхождаха дружно вечер. Скоро тя забременя. Когато му заяви новината, той отпътува за чужбина и повече не се обади.

Мина още време, преди Зоя да се срещне с елегантния мъж в рейса. Заприказваха се и стана дума, че тя отглежда 3 деца сама. Слязоха дружно от рейса и се разходиха в парка. Спомняйки си предишните неуспехи в любовта, Зоя не се надяваше на нищо.

Отново срещна с мъжа на автобусната спирка. Не можеше да повярва на очите си. Преди да успее да се зарадва, той й призна любовта си и сподели, че ще се ожени за нея с три деца. Можете ли да повярвате?

Няколко месеца по-късно Зоя се реалокира с децата при Иван. Най-накрая животът й се усъвършенства и тя откри любящ мъж, който я приема с непознати деца. Те започнаха да се разболяват едно по едно, по-късно се появиха битови проблеми.

Зоя към този момент очакваше четвъртото си дете и смяташе, че ще зарадва половинката си с тази вест. А той, изтощен от детски викове и разхвърляни играчки, като че ли към този момент не я чуваше. Беше му писнало от тази детска градина и сподели, че не може да продължи да живее по този начин. Зоя още веднъж беше сама. Но в този момент изглеждаше, че беше готова за сходен излаз. Тя даде обещание на себе си и децата, че ще ги изправи на крайници и ще ги възпита добре.

Вижте още: Видях шурей ми с друга жена

Зоя съвсем живееше в болничното заведение с всички деца. Там работеше Илиян, разведен мъж на 30 години. След като жена му го напуснала, той не считал, че ще се влюби в някого. Тогава се появи Зоя.

Той й помагаше денонощно, грижеше се за децата. По-късно се осмели да предложи на обичаната си жена да се реалокира при него. Не даде обещание нито женитба, нито звезди. Но беше благонадежден и откровен. Зоя се довери на скромния и откровен мъж, който се грижеше за нея през цялото това време. Те подписаха безшумно. Когато след сватбата им се роди петото дете, той беше най-щастливият татко в света. Зоя разцъфна, в никакъв случай не е била толкоз красива и нежна от обич.

Искреността и нежността са необичайност в наши дни. Понякога желаете да се доверите на нежни думи и обещаващи проекти. Но се оказва, че най-надеждните и благи хора, които в действителност обичат, са сбити. Действията постоянно приказват по-силно от думите. И когато настъпи моментът на обезсърчение, ориста изпраща ангел в лицето на благонадежден другар или любящ мъж, а от време на време и двете неща в един човек.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР