Тя и Мирослав Петров са новите областни координатори на ГЕРБ

...
Тя и Мирослав Петров са новите областни координатори на ГЕРБ
Коментари Харесай

Ангелкова поема изборите в София-област

Тя и Мирослав Петров са новите регионални координатори на ГЕРБ за София-област и Плевен
Николина Ангелкова ще дава отговор за локалните избори в София-област. Министърът на туризма е новият регионален координатор на ГЕРБ-София област, реши Изпълнителната комисия на ръководещата партия. Тя ще има и трима координатори - Борислав Борисов, общински началник на Община Костинброд и народните представители от ГЕРБ – София област Мартин Тинчев и Валентин Милушев. Те ще дават отговор за другите общини в региона.

„ Работата в екип постоянно дава резултати. Сигурна съм, че дружно ще продължим да развиваме София област “, разяснява Ангелкова и добави, че стартира срещи във всички обитаеми места в Софийска област.

С друго свое решение ИК на ГЕРБ утвърди за регионален координатор на партията в Плевен Мирослав Петров. Губернаторът на област Плевен към този момент беше показан пред структурите на партията в четвъртък. Тогава той съобщи: “Ще направя всичко допустимо да обедния Политическа партия ГЕРБ – Плевен. Това е и задачата, която ми разпореди Изпълнителната комисия на партията, която ме назначи. Като регионален шеф, какъвто съм сега за област Плевен имам визията за проблемите – световни, териториални, както и настрана в самата партия по този начин, че ще се опитам да направя всичко, с цел да обединя партия ГЕРБ в Плевен “.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР