Тя бе повече от пълна булка на фона на нейния

...
Тя бе повече от пълна булка на фона на нейния
Коментари Харесай

Всички ѝ се подиграваха, че е най-грозната булка на света, но като видите как изглежда днес, ще се шокирате (СНИМКИ)

Тя бе повече от цялостна младоженка на фона на нейния изглеждащ мършавичък брачен партньор. Двойката обаче не се колебае да разгласява фотоси от сватбеното празненство, от които ясно се вижда, че тези толкоз разнообразни физически мъж и жена се обичат и са щастливи! И въпреки всичко „ естетическото “ възприятие у мнозина води до квалификации във Facebook и пресата от рода на „ Вижте най-грозната младоженка в света! “, както и още доста мнения от това естество.

Това идва допълнително на младото семейство и те се покриват сполучливо от обществеността – с времето историята за „ най-грозната младоженка “, трансформирала се драма е забравена. До момента, когато деятелен публицист си спомня за нея, прави търсене и съумява да открие миналото през премеждия семейство.

 Всички ѝ се подиграваха, че е най-грозната младоженка на света, само че като видите по какъв начин наподобява през днешния ден, ще се шокирате (СНИМКИ)
 Всички ѝ се подиграваха, че е най-грозната младоженка на света, само че като видите по какъв начин наподобява през днешния ден, ще се шокирате (СНИМКИ)  И ето по какъв начин наподобява тя в този момент:
 Всички ѝ се подиграваха, че е най-грозната младоженка на света, само че като видите по какъв начин наподобява през днешния ден, ще се шокирате (СНИМКИ)

Оказва се, че повдигнатата от пресата „ акция “ е повлияла толкоз мощно на възпълната булка, че тя подхваща драконови ограничения да промени напълно външния си тип. И съумява – за миналите 6 години тя се трансформира в млада, красива жена, с повече от привлекателни форми на тялото!

Физическата ѝ промяна е невероятна – пред журналиста застава напълно нов човек, нямаш на пръв взор, нищо общо с дамата от сватбените фотоси. А по какъв начин реализира това? Спазвайки извънредно непоколебим, специфичен режим на разделно хранене, систематични тренировки с увеличаващо се физическо натоварване и липосукция – пластична хирургия на лицето, гърдите и тялото.

Вижте по какъв начин наподобява през днешния ден, все по този начин обичана от предания си брачен партньор! По-нататъшните мнения са непотребни, нали?!

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР