.txtvaudio2 { color: #666666; font-family: Verdana; font-size: 11px; }Ако опозицията

...
.txtvaudio2 { color: #666666; font-family: Verdana; font-size: 11px; }Ако опозицията
Коментари Харесай

Георги Димов: Очаквам нов меден месец между Запада и Турция 

.txtvaudio2 { color: #666666; font-family: Verdana; font-size: 11px; }

Ако опозицията завоюва в Турция, страната ще се върне в предходната обстановка и чакам да стартира нов меден месец сред Запада и Турция в чисто стопански проект. Това съобщи в предаването " България, Европа и светът на фокус " на Радио " Фокус " Георги Димов, някогашен общоприет консул на България в Одрин във връзка идните избори на 14 май в Турция, които ще имат мощно геополитическо значение.

Димов е покровител на тезата  на Тимъти - изтъкнат английски макроикономист.

" Това касае и България. Благодарение на тази недалновидна, неправилна и неортодоксална икономическа политика, която е в прорез с всички правила и правила на актуалния стопански свят, от Турция са се отдръпнали над 120 милиарда $ задгранични вложения, и са останали единствено към 20 милиарда. И в случай че опозицията завоюва, това ще значи сигурност, и това сигурно ще бъде покана те да се върнат назад. И те сигурно ще се върнат, тъй като Турция има доста добра индустриална база, има мощна стопанска система, само че заради това калпаво ръководство се стига до тези обстановки. И се стига до обстановка, при която Централната банка да хвърля на пакост долари единствено и единствено да се извършват напътствията на вожда, да се избавя турската лира, а се получава тъкмо противоположното ", разяснява Димов.

По думите му обаче пристрастеностите в Турция са много изострени, тъй като битката е доста жестока и оспорвана, както и мъчно предвидима.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР