Творческа агенция създаде карти, които имат за цел да подобрят

...
Творческа агенция създаде карти, които имат за цел да подобрят
Коментари Харесай

Прегърни шефа, когато свърши пандемията

Творческа организация сътвори карти, които имат за цел да подобрят настроението и всекидневието ни през идната година, пък и след нея. Под мотото „ Играй с положителното и продължи напред през 2021 година “, самодейността стимулира хората да са по-здравословни, по-усмихнати и като цяло по-добри един към различен.

20-те на брой карти са самобитни провокации, които могат да се извършват от вкъщи или от офиса. „ Кажи Благодаря 10 пъти в идващите 10 дни “ и „ Прегърни директния ти шеф като завърши пандемията “ са част от посланията, а „ Осинови куче, мече, кошер или динозавър “ и „ Вземи цвете или бира за всеки на етажа “ целят както да развеселят, по този начин и да засилват положителното в хората.

Всеки може да прегледа и да изтегли безвъзмездна цифрова версия на тестето с карти, както и да показа Good Times Ahead с другари или сътрудници. Заради засиления интерес, уредниците имат намерение да основат лимитиран брой физически карти, с които да зарадват повече хора в края на предизвикателната 2020-та година.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР