Твърдо по около 30 шофьори, седнали зад волана след употреба

...
Твърдо по около 30 шофьори, седнали зад волана след употреба
Коментари Харесай

По традиция вече - 30 пияни и 15 дрогирани шофьори за ден

Твърдо по към 30 водачи, седнали зад кормилото след приложимост на алкохол , залавя Министерство на вътрешните работи за денонощие. Откакто се организира засиления надзор, ежедневната информация демонстрира постоянна численост пияни водачи.

В рамките на миналия ден са открити общо 29-ма водачи , качили се зад кормилото след приложимост на алкохол - 15 от тях са карали след приложимост на алкохол от 0,5 до 1,2 промила, 14 - с над 1,2 на 1000, а седем са отказали тест . От Министерство на вътрешните работи регистрират още, че под влияние на наркотични субстанции или техни аналози са засечени да карат 15 души , а други трима, които са били спрени за инспекция, са отказали да бъдат тествани.
 52 пияни и 13 дрогирани водачи хвана полицията през днешния ден
52 пияни и 13 дрогирани водачи хвана полицията през днешния ден

29 души са били зад кормилото с над 1,2 промила алкохол

За последното денонощие са тествани 7870 автомобила .

Извършен е надзор на 10 241 водачи и пасажери . До момента са формирани 1910 фиша и 673 акта за открити административни нарушавания.

Акцент в акцията е недопускане на ръководство от водачи, използвали алкохол, наркотични субстанции и/или техни аналози, както и ръководство на МПС от неправоспособни водачи. Проверката е в границите на оповестената от държавното управление " война " на всички рецидивисти зад кормилото след жестоката злополука от 6 юли, при която в София
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР