Служебното правителството промени статута на имот от публична в частна

...
Служебното правителството промени статута на имот от публична в частна
Коментари Харесай

Служебното правителство даде на столична община 34 имота за проекта Зелен ринг София

Служебното държавното управление промени статута на парцел от обществена в частна държавна благосъстоятелност и го дава на Столична община дружно с още тридесет и три парцела , оповестиха от пресцентъра на Министерския съвет (МС). Терените са нужни за осъществяването на първия стадий от . В рамките на плана се планува да бъде основан тридесеткилометров линеен парк в столицата. Планирано е и създаване на детски градини в столичния регион " Изгрев ".

Концепцията за " Зелен кръг София " София планува новият парк да бъде основан на неизползвани терени в града. Голяма част от тях все още работят като естествена граница сред разнообразни столични региони. Концепцията се основава на опцията за свързване на разнообразни паркове, повишение на пешеходната и велосипедната досегаемост сред обособени жилищни квартали, обезпечаване на достъп от кварталите до обекти на зелената система и разнородни функционалности, които хората всекидневно имат интерес да употребяват - достъп до обществени здания, учебни заведения, детски градини, спортни обекти и други Зеленият кръг ще бъде разграничен на сектори, които могат да бъдат осъществени поетапно.
 Изграждането на зеления кръг на София може да стартира тази година
Изграждането на зеления кръг на София може да стартира тази година

На този стадий градежът на линейния парк зависи напълно от страната

Освен това служебният кабинет дава на община Плевен терен за създаване на подслон за безстопанствени животни. Имотът е частна държавна благосъстоятелност и се намира на ул.,,Д-р Г. М. Димитров " № 106 в Плевен. Теренът е с повърхност 19 953 кв. м дружно с издигнатите в него здания. С построяването на приюта се цели да се предотврати свободното напредване на безстопанствени кучета на територията на града. Това се чака да понижи популацията им и да спомогне за предотвратяването на ухапвания на жители от бездомни кучета.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР