Твърди се, че наскоро дезертиралата депутатка от Лейбъристката партия Натали

...
Твърди се, че наскоро дезертиралата депутатка от Лейбъристката партия Натали
Коментари Харесай

Дезертьорката от торите Натали Елфик, обвинена, че е лобирала министъра на правосъдието да се намеси в процеса срещу съпруга

Твърди се, че неотдавна дезертиралата депутатка от Лейбъристката партия Натали Елфик е лобирала министъра на правораздаването, призовавайки го да се намеси в процеса за полови закононарушения на тогавашния й брачен партньор.

Г-жа Елфик, която предходната седмица мина от торите към лейбъристите, е упрекната, че е молила сър Робърт Бъкланд от името на Чарли Елфик. Твърди се, че тя е споделила на сър Робърт, който е бил министър на правораздаването и лорд-канцлер, че е незаслужено делото да е първото, изслушано в Кралския съд на Саутуорк след блокирането на Covid.

Според Sunday Times очевидец, участвал на срещата, счита, че госпожа Elphicke се е опитвала да реалокира делото в съд с по-нисък профил, с цел да спести колегата си от обществен надзор. Друг мислеше, че това е опит за подмяна на старшия арбитър.

Един присъстващ човек сподели на The Sunday Times, че счита, че тя се пробва да реалокира делото в съд с по-нисък профил, с цел да спести публичния надзор на колегата си. Друг го споделя като о...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР