Твърденията за мен от МВР са безпочвени клеветиКато "безпочвени клевети"

...
Твърденията за мен от МВР са безпочвени клеветиКато "безпочвени клевети"
Коментари Харесай

Костадин Ангелов: МВР разпространява невярна информация

Твърденията за мен от Министерство на вътрешните работи са безпочвени клюки

Като "безпочвени клюки " дефинира някогашният здравен министър и народен представител от ГЕРБ проф. Костадин Ангелов обвиняванията от страна на вътрешното министерство, което през днешния ден даде Ангелов и Кирил Ананиев на прокурор.

Причината е, че в интервала от началото на април 2020 година и началото на октомври същата година, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

Ето по какъв начин проф. Ангелов разяснява новината във фейсбук:

"Разпространената през днешния ден от Министерство на вътрешните работи информация за това, че "имало данни за осъществени длъжностни закононарушения по отношение на публичната поръчка за построяването на Национален институт по педиатрия " през 2020г., всъщност съставлява предумишлено разпространяване на погрешна информация, защото:

1. Преценката на този въпрос първо е от компетентността на Прокуратурата, а не на МВР;

2. Авансовото заплащане, за което става дума в известието на Министерство на вътрешните работи, не е подредено от Министерството на здравеопазването или от Министъра на опазването на здравето, а от държавното акционерно сдружение - възложител на публичната поръчка за построяването на детската болница;

3. Лично аз нямам нищо общо нито с решението за разкриване на процедурата за публичната поръчка, нито с решението за основаването на държавното акционерно сдружение, встъпило в правата на възложителя по поръчката, нито с ръководството и мениджмънта на последното.

Ето за какво, публикуваните през днешния ден изказвания от страна на Министерство на вътрешните работи, по отношение на мен, съставляват всъщност безпочвени клюки. "
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР