Тв водещата Цветанка Ризова показа мъжа до себе си. С

...
Тв водещата Цветанка Ризова показа мъжа до себе си. С
Коментари Харесай

Мъжът до Цветанка Ризова призна за връзката им

Тв водещата Цветанка Ризова сподели мъжа до себе си. С юриста Красимир Недков публично признаха, че са двойка и изживяват буен разказ, въпреки минали 50, написа plovdiv24.

Самият Недков показа фотография, с която сподели, че сред двамата има освен това от нормално другарство. Новата половинка на Ризова е разпален рокер и явно тя няма срещу рисковото му занимание, щом с ненаситност се качва върху мощното возило на две колела. Вижда се, че журналистката е захвърлила високите токчета и е обула маратонки, с цел да следва обичания си в рокерските му завършения.

Също като нея Красимир Недков е разведен с майката на двете си деца, с които обаче е в чудесни връзки и постоянно разгласява снимки от срещите им и прекараното време дружно.

Цветанка също от години е в тима на разведените, откакто се раздели в съда с бащата на единствения си наследник Георги – предприемача Анатоли Георгиев, с който се радваха на дълготраен благополучен брак.

Всъщност близостта ѝ с юриста Красимир датира от предишното лято, когато двамата за пръв път бяха засечени на обществено място дружно.

Журналистката заведе новия си обичан на премиера на книга на някогашния министър на културата Петър Стоянович, която бе показана пред защита аудитория в двореца "Врана “. След това Ризова и Недков се появиха на още няколко всемирски събития дружно, само че съблюдаваха етикет и не си разрешиха да показват непосредственост пред камерите. Лятната си почивка водещата на "Лице в лице “ също прекарала в компанията на новия си обичан край морските талази.

56-годишната телевизионерка и възлюбеният ѝ са на сходна възраст за разлика от някогашния ѝ сътрудник в живота, който бе с 12 години по-млад от нея. Преди да срещне Красимир и да се събере под един покрив с него, Ризова много време имаше връзка с младия доктор Веселин Йолов, а двамата няколко пъти бяха заснемани дружно, написа "Ретро ".
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР