Турският звезден актьор Къванч Татлату, който стана абсолютен фаворит на

...
Турският звезден актьор Къванч Татлату, който стана абсолютен фаворит на
Коментари Харесай

След 3 месеца криене: Къванч Татлъту показа сина си

Турският звезден артист Къванч Татлату, който стана безспорен любимец на милиони фенове, най-сетне сподели първородния си наследник. Той и обичаната му Башак Дизер станаха родители преди 3 месеца, само че до момента пазеха ревностно рожбата си Курт Ефе.

Ето че моментът да забележим наследника на турската звездна двойка пристигна, въпреки и фотосите да не демонстрират момченцето в цялостния му искра. Всъщност, Къванч и Башак демонстрираха детето си, само че не в Инстаграм, а просто са разрешили да бъдат снимани от папараци. Малкият Курт несъмнено е добре защитавано бебе, защото то съпровожда на всички места баща си, който го носи гордо на гърдите си благодарение на кенгуру или сноп.

Къванч и Башак несъмнено са от известните фамилии, които държат да запазят персоналното си пространство, както и това на сина си. Те не споделиха никаква информация, даже и след раждането на Курт, като се изключи че към този момент се е появил на бял свят. Но не щеш ли в този момент имаме късмет да забележим щастливото бебе.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР