Турският президент Реджеп Ердоган и генералният секретар на НАТО Йенс

...
Турският президент Реджеп Ердоган и генералният секретар на НАТО Йенс
Коментари Харесай

Западът да сложи край на хуманитарната трагедия в Газа

Турският президент Реджеп Ердоган и генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг разискаха филантропичната обстановка в Газа в телефонен диалог, съобщи Анадолската организация.

Двамата разясниха предотвратяването на нарушаванията на правата на индивида и непрекъснатото снабдяване на филантропична помощ за почтени цивилни, заяви дирекцията по връзките на президентството на Турция.

Ердоган уточни, че отношението на западните страни към войната е нараснало броя на нарушаванията на човешките права в Газа.

Подчертавайки, че неуспехът на страните да положат старания да спрат Израел ще докара до непоправими последствия, Ердоган съобщи, че Западът би трябвало да предприеме дейности допустимо най-скоро, с цел да постави завършек на филантропичната покруса, която се случват пред очите на света.

Столтенберг показа в обществените мрежи детайлности за телефонния си диалог с турския президент. „ Ние се съгласихме да се борим с тероризма и да пазиме цивилните ”, сподели генералният секретар на НАТО.

Столтенберг акцентира, че е удовлетворен от филантропичната помощ, която доближава до Газа и добави, че с Ердоган са разискали и въпроса за присъединението на Швеция към НАТО.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР