Турският парламент гласува изменение на закона за данъците върху услуги,

...
Турският парламент гласува изменение на закона за данъците върху услуги,
Коментари Харесай

Турция въвежда данък за хотелско настаняване

Турският парламент гласоподава изменение на закона за налозите върху услуги, който планува въвеждането на налог от 2% за хотелски престой от 1 април 2020 година, съобщи представител на Народното събрание пред РИА Новости.
" Парламентът одобри някои промени в закона за налозите върху услугите, в това число такива за двупроцентен налог за настаняване. Останалите членове от закона към момента се разискват ", сподели източникът.
Според него, откакто законът бъде изцяло признат, той ще бъде прегледан от специфична комисия, която може да го одобри или изпрати за преразглеждане, съобщи БГНЕС.
" Едва след утвърждението на комисията, документът ще се смята за изцяло подготвен да бъде изпратен за сключване от президента. От своя страна президентът може да употребява пълномощията си за преразглеждане или анулация на избрани членове от закона. Все още не може да се каже по кое време ще бъде изцяло признат от Народното събрание и комисията и изпратен до президента ", добави представителят на пресслужбата.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР