Турски фотограф любител разглеждал в началото на август Луната през

...
Турски фотограф любител разглеждал в началото на август Луната през
Коментари Харесай

Загадъчно огромно НЛО прелетя с бавна скорост над Луната

Турски фотограф фен разглеждал при започване на август Луната през компактна камера с мощен обектив и ненадейно забелязал голям обект над повърхността на естествения сателит на Земята, сходен на черна топка или диск. Удивеният мъж побързал да запечата хипотетичната особеност на видео, след което изпратил видеоклипа на авторитетни уфолози.

Специалистите били доста впечатлени от изпратените им материали. Според мнението на откривателите на " летящи чинии " и извънземни цивилизации, тези фрагменти несъмнено не демонстрират Международната галактическа станция или неестествен сателит, защото скоростта на НЛО е прекомерно мудна. Освен това уфолозите стигат до извода, че не може да става въпрос за птица, атмосферен балон или различен обект в земната атмосфера. По този метод на специалистите не им е останала друга опция с изключение на да назоват загадъчното изобретение на турския фотограф - летателен уред от извънземен генезис.

Луната от дълго време е обгърната в булото на загадъчност за хората, а повода за това се крие в разнообразни необясними феномени, зараждащи на нея. Още през XVIII век британският астроном Уилям Хершел написа в своите писания да това, че най-близкото небесно тяло евентуално гъмжи от живот, доказателство за което може да откри всеки толерантен човек с телескоп. Е, в наши дни, както наподобява, задоволително е да имаш добър фотоапарат с задоволително мощен обектив.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР