Турската отбранителна индустрия ще увеличи кпацитета на азербайджанската армия.Турската отбранителна

...
Турската отбранителна индустрия ще увеличи кпацитета на азербайджанската армия.Турската отбранителна
Коментари Харесай

Турция ще подкрепи военната мощ на Азербайджан

Турската отбранителна промишленост ще усили кпацитета на азербайджанската войска.


Турската отбранителна промишленост ще даде на азербайджанската войска опция да посрещне потребностите от поддръжка, ремонт, възобновяване и рационализация на наземното съоръжение, без да зависи от задгранични източници.

Модернизираният Нахичевански боен комплекс, който беше открит от президента Реджеп Тайип Ердоган и президента на Азербайджан Илхам Алиев на 25 септември е още един образец за съдействие в региона на защитата на двете страни.

Според информация на Анадолската организация планът за Нахичеванския боен комплекс, стартирал в границите на съглашение, подписано сред азербайджанското Министерство на защитата и Акционерното сдружение за ръководство на военни фабрики и корабостроителници (ASFAT), е бил сполучливо приключен за седем месеца.

Благодарение на плана, който е един от най-успешните образци за съдействие на ASFAT с другарски страни, военният комплекс в Нахичеван имаше опция да употребява 50-годишния опит на Турция в тази област.

Проектът имаше за цел на първо място да подсигурява, че инфраструктурата на оборудването дава отговор на потребностите. В този подтекст бяха планувани и изпълнени в къси периоди въпроси като електрическа инфраструктура, специфична подова структура, отоплителна система, монтаж на кранова система, както и монтаж на разнообразни работилници./БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР