Автономният микробус Robobus, разработен от китайската компания Guizhou Hankaisi Intelligent

...
Автономният микробус Robobus, разработен от китайската компания Guizhou Hankaisi Intelligent
Коментари Харесай

Китайски автономен микробус ще се движи по улиците в Торино

Автономният микробус Robobus, създаден от китайската компания Guizhou Hankaisi Intelligent Technology Co., Ltd. (PIX Moving), се чака да тръгне по пътищата на град Торино, предоставяйки транспортни услуги на къси дистанции.

PIX Moving към този момент е получил лиценз за тестване и употреба на Robobus по публични пътища от локалните регулаторни органи. Сега предстоят полеви проби, преди микробусът да бъде пуснат в употреба, а доставката на повече машини ще зависи от търсенето.

Robobus е напълно електрически и няма обичайни автобусни съставни елементи като шофьорска кабина, волан, педали или огледала за назад виждане. Той е планиран симетрично, без разграничаване на предна и задница, което го прави елементарен за придвижване и в двете направления, може да развива оптималната скорост от 30 км/ч. и да транспортира шест пасажера, с пробег от 100-130 км с едно зареждане.

До момента PIX Moving е доставила Robobus на клиенти в няколко страни, в това число Испания, Япония, Съединените щати и Индия.

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед25881 " ЛЕВИЦАТА " -Кюстендил ви кани на среща с ТОП-анализаторите - доцент В.Вацев, проф. Л.Георгиев и с Р.Петков-ПП АБВ и доктор Р.Петков от Алтернативен Поглед32818Валери Тодоров: Стратегическият излаз от обстановката, в която се развива Украйна, не е в нейна ползаАлтернативен Поглед47061Валери Тодоров: Положението на Украйна става все по-тежсо! Позицията на Путин се втвърдява!Алтернативен Поглед19391Кузман Илиев: Политиката ни през последните години е водевилен циркАлтернативен Поглед17115Кузман Илиев: Не имам вяра, че има обстановки, в които един народ просто умираАлтернативен Поглед78072Мартин Карбовски: Нашето изменничество към руснаците е едно от най-отвратителните групови исторически предателстваАлтернативен Поглед77141„ ЛЕВИЦАТА! “ показа водачите си на листи за двата типа избори на 9 юниАлтернативен Поглед76884В съдружен формат „ ЛЕВИЦАТА! “: Седем нови обединения подписаха Споразумение за общо явяване на идните избори Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР