Турска гражданка, която загуби всички си зъби при козметична операция,

...
Турска гражданка, която загуби всички си зъби при козметична операция,
Коментари Харесай

Жена загуби всичките си зъби при козметична операция. Иска евтаназия

Турска гражданка, която загуби всички си зъби при козметична интервенция, съобщи пред публицисти, че възнамерява да отиде в Белгия или Холандия, с цел да постави завършек на живота си. Асистираното самоубийство там е позволено. 41-годишната Сунай Йозтюрк, работеща в областта на туризма, се е подложила на интервенция на зъбите в частна дентална клиника в южната турска провинция Анталия.

След това обаче нещата са се объркали.

Внимание! Ето какво ще се случи в случай че гълтате пастата за зъби

Въпреки предизвестието, че единият зъб я боли, зъболекарят й поставил циркониеви коронки на 20 зъба. След няколко дни болката станала непоносима. Жената се върнала в клиниката, и зъболекарят й извадил три от тях, след нейно позволение.

Болката обаче не отшумяла. Дни по-късно всичките 32 зъба на дамата били извадени, само че болката продължавала да бъде непоносима. След изработен обзор от неврологичен хирург се оказало, че дамата е диагностицирана с тригеминална невралгия. Бил е обиден нерв, виновен за сензитивността на лицето и двигателните функционалности при дъвчене, съобщи „ Хюриет дейли нюз “.

Сунай Йозтюрк разкри, че се е подложила на разнообразни лечения, само че нищо не помогнало. Тя показа, че не може да приказва и да си движи устата. Не може и да се храни, а болката е ужасяваща. „ Холандия и Белгия позволяват евтаназията. Искам да умря, вместо да усещат тази болежка “, разкри тя.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР