Туристическите автобуси чакат по 5 часа на ГКПП Капитан Андреево,

...
Туристическите автобуси чакат по 5 часа на ГКПП Капитан Андреево,
Коментари Харесай

Ад заради изборите: Туристи дремят 4 часа на Капитан Андрее...

Туристическите рейсове чакат по 5 часа на Граничен контролно-пропусквателен пункт Капитан Андреево, с цел да влязат от Турция в България. Това разгласи за TravelNews Радослава Белеганска, шеф на туроператора „ Белпрего травел “, която беше на граничния пункт. Причината е засилени инспекции и акция на ГДБОП поради изборните туристи.

„ Чакахме от 6 часа сутринта през днешния ден, с цел да минем границата. Автомобилите минават безпроблемно, само че рейсовете не бяха пускани “, разяснява Белеганска. На границата са били струпани над шест рейса на туроператори, които прибират български туристи от турските курорти Анталия, Бодрум, Мармарис и Кушадасъ. „ Не става въпрос за изборни туристи. Всички рейсове сме с туристи и не е обикновено да се чака по 5 часа “, сподели Белеганска. В доста транспортни средства има родители с дребни деца. Според нея всички са всеобщо сваляни от рейсовете за инспекции.

Туроператорите показват документи, ваучери и описи на пътуващите хора, които са били по една седмица в турските курорти. Автобусите са минали границата чак към 11 часа. Туристическият сезон в южната ни съседка продължава доникъде на октомври. До тогава има доста рейсове и чартърни полети от България до турските курорти.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР