Туристи посетиха индонезийския курорт Бали и разкриха кои са най-лошите

...
Туристи посетиха индонезийския курорт Бали и разкриха кои са най-лошите
Коментари Харесай

Недостатъците на екзотичния остров Бали

Туристи посетиха индонезийския курорт Бали и разкриха кои са най-лошите аспекти от почивката на острова. Те показаха мнението си в мненията в обявата в платформата Reddit, съобщи pochivka.blitz.bg.

По думите им Бали се счита за надценено място. Сред главните дефекти пасажерите разказват ​​задръстванията в курорта.

„ Островът не е планиран за такова обилие от трафик по пътищата и тълпи от туристи. Много ваканционни дестинации в този момент са препълнени с хора и търговски обекти. Първото нещо, което идва на разум е Танах Лот, където всички идват по залез слънце. Вечер стотици туристи се събират на плажа “, изясни един консуматор.

Той беше подсилен от различен коментатор. „ Наистина, когато бях в Бали, бях доста сюрпризиран от броя на хората. Беше цялостно с модели, които се снимат на всяка крачка за обществените мрежи и блокират гледката към естествените забележителности “, сподели индивидът.

Туристите се оплакаха и от изобилието от отпадък. " Това е извънредно. Можете да гребете в океана и да се сблъскате с найлонови торби при всяка вълна “, означи потребителят под обявата.

Имаше обаче и такива, които опазиха острова. И по този начин, някои коментатори обясниха, че в случай че деликатно планирате пътуването си и посетите не най-туристическите места, тогава от престоя ви в Бали ще останат единствено приятни усещания.

„ Преди няколко години отидох на независимо пътешестване до Бали, наех мотопед и се хранех единствено в дребни локални заведения за хранене. Беше прелестно преживяване и пътуването се оказа бюджетно “, сподели клиент
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР