Цяла плеада легендарни футболисти, треньори и футболни деятели ще се

...
Цяла плеада легендарни футболисти, треньори и футболни деятели ще се
Коментари Харесай

Хубчев, Сираков и десетки национали идват в неделя за Марек - Левски на „Бончук“

Цяла плеада именити футболисти, треньори и футболни деятели ще се включат в демонстративния футболен мач сред Марек и Левски тази неделя. Срещата ще стартира в 16 часа.
 Паргов се усмихва, като че ли споделя на Мюлер: Е в този момент, ще видиш, какво ви чака.
Паргов се усмихва, като че ли споделя на Мюлер: Е в този момент, ще видиш, какво ви чака
Националният селекционер Петър Хубчев, наставникът на младежкия народен тим Антони Здравков, най-успешният български треньор за всички времена Димитър Пенев са единствено част от гостите, които ще седнат в трибуните на именития стадион. Ще участват и десетки посетители от БФС, съдийската комисия, както и някогашни футболисти и треньори на " Марек " и от други клубове в страната.
Поводите за демонстративния дуел са два – 65 години от откриването на " Бончук " и 40 години от успеха над немския исполин " Байерн " (Мюнх).
 Отборът на приятелите на Христо Стоичков победи легендите на Барселона с 3:2 @@@
Дупничани ще могат да видят още веднъж емблематичните Наско Сираков, Николай Илиев, Емил Велев, Кирил Ивков, Петър Петров, Стефан Аладжов, Красимир Коев, Сашо Костов и други някогашни национали от другите генерации на " Левски ". Срещу тях ще се изправят множеството от футболистите, предиздвикали на 2 ноември 1977 година да треперят Сеп Майер, Герд Мюлер, Клаус Аугенталер, Румениге, Шварценбек и компания. С екипа на Марек още веднъж ще бъдат вездесъщите близнаци Венци и Иван Петрови, Сашо Райнов, Паргов, Стоянов, Палев, Кючуков и компания, подкрепени и от играчи от по-старото и по-новото потомство. След края на срещата, почитателите ще могат да си създадат фотоси за спомен с футболистите и получат подписи.
" Призовавам всички, които обичат футбола и спорта да заповядат на " Бончук ", с цел да се насладим на шоуто. Тези огромни футболни имена го заслужават. А оня  Емблематичният тим на
Емблематичният тим на Марек
именит тим на " Марек ", сложил на колене в Дупница " Ференцварош ", " Абърдийн " воден от Сър Алекс Фъргюсън, и несъмнено, Байерн Мюнх, ще остане вечно в историята на българския футбол с едни от най-големите триумфи на клубния футбол. Благодаря на " Левски ", че освен одобриха поканата ни, само че и ще дойдат с всички известни футболисти, радвали няколко генерации българи с националната фланелка. Затова и входът ще бъде безвъзмезден, с цел да може повече хора да се допрян до магията на този спорт и харизмата на тези мъже. Нека от трибуните на стадион " Бончук " да се чуе оня рефрен, карал всички гостуващи тимове да потреперват със стъпването на терена – " Айде, Марек ", прикани кметът инж.Методи Чимев. Организатор на събитието е точно Община Дупница.
От 15 часа същият ден, на изкуственото игрище ще стартира минитурнир по футбол с присъединяване на тимове от школата на " Марек ".

zadupnitsa.com
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР