Цял свят ликува за Джони Деп, който най-накрая успя да

...
Цял свят ликува за Джони Деп, който най-накрая успя да
Коментари Харесай

Крис Рок защити Джони Деп: Амбър е луда лъжкиня

Цял свят ликува за Джони Деп, който най-сетне съумя да победи някогашната си брачна половинка, Амбър Хърд, в съда. Битката посред им бе в действителност яростна, само че както се споделя - истината постоянно побеждава. И наподобява, че Джони напълно не е оня звяр, за който го представяше красивата Амбър. Изглежда, че той е бил измамен от ангелското ѝ лице, а по-късно се е трансформирал в страдалец на лудостта ѝ. Но въпреки всичко - отмъщение има и светът чества дружно с Джони.

Като един от най-обичаните артисти в Холивуд, Деп има цялостен куп поддръжници и другари измежду звездите, които на собствен ред по никакъв начин не крият насладата си от успеха му. Присъдата излезе едвам преди часове, само че интернет пространството към този момент е залято от реакции.

 Джони Деп

Една от първите бе Наоми Кембъл, която разгласява само коментар с 4 емотикони на сърца. Примерът ѝ последва актрисата Ашли Бенсън, която също бе сбита, само че несъмнено сподели поддръжката си към артиста само с една дума "Дааа! ". Дженифър Анистън също показва насладата си, като хареса обявата на формалното решение на съда.

Шарън Озбърн пък разяснява успеха на Джониа със следните думи: "Уау! Наистина не го чаках. Много желаех Джони да завоюва, само че не чаках, че ще се случи ". Съпругата на Ози Озбърн добави още, че Деп е нежна душа и доста добър човек, който е подготвен постоянно да обърне уместно внимание на почитателите си, даже и когато няма камери и фотографи в близост. А по отношение на връзката му с Амбър, удостоверява че поради алкохола и двамата са били груби един към различен и връзките им били токсични. Шарън също по този начин е уверена, че Джони несъмнено ще успее да си възвърне кариерата.

Но макар че звездата от "Карибски пирати " се радва на толкоз доста поддръжка, Амбър също има своите последователи, даже и измежду звездите. Актрисите Ейми Шумър и Линдзи Лоън избраха да заемат нейната страна в абсурда, като приканиха дамите да бъдат съпричастни към Хърд.

 Амбър Хърд

"Аз съм феминистка и постоянно съм употребила интернет платформите, с цел да поддържам дамите. Също по този начин съм била жертва на принуждение. Амбър има потребност от поддръжка ", написа Линдзи.

Бившата половинка на Кание Уест, Джулия Фокс, също поддържа Амбър, като споделя, че е изцяло уверена в искреността на Хърд и няма подозрение, че е била жертва на принуждение от страна на Джони.

Ева Грийн, с която Джони си партнира в "Тъмни сенки " показа още преди присъдата да бъде произнесена, че няма никакви подозрения, че добротата на Джони ще изплува на повърхността, както и положителното му име и това ще натежи във взимането на решението. Тя разкри още, че се надява, че животът на Деп ще бъде още по-хубав даже и от преди.

 Джони Деп

Комедиантът Крис Рок също поддържа артиста и атакува Амбър, като я дефинира с думите "луда жена " и "лъжкиня ". И светът видя, че не е бил надалеч от истината с тези изказвания.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР