Цветните надписи VARNA 2017, които се появиха заради честта морският

...
Цветните надписи VARNA 2017, които се появиха заради честта морският
Коментари Харесай

Въпрос с повишена трудност: Какво ще се случи с надписите VARNA 2017 в края на годината?

Цветните надписи VARNA 2017, които се появиха поради достойнството морският град да бъде Европейска младежка столица през отиващата си година, ще престанат да бъдат настоящи единствено след няколко дни. Дали те би трябвало да изчезнат, или годината да бъде поправена със промяна на последната цифра?

Засега никой не може да даде прецизен отговор на въпроса какво ще стане с надписа, който е увековечен към този момент на хиляди фотоси и селфита на туристи. От момента, в който буквите бяха сложени на няколко места в града, с тях се случи какво ли не – бяха чупени и събаряни от вандали, надраскани със спрей и маркер, пренареждани и така нататък В последна сметка те се трансфораха в детайлност от градския пейзаж, с която всички привикнаха и започнаха да харесват.



„ Петел “ потърси за коментар пресцентъра на Община Варна, само че се разбра, че кметския екип още не е подготвен с съответно решение. А може би ориста им се крие преднамерено в загадка, като някаква изненада, кой знае? Ясно е единствено, че на 1 януари 2018 цветните букви към този момент няма да са настоящи в този тип.

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР