Цветът на очите и предразположението ни към болести Диагностиката на ириса

...
Цветът на очите и предразположението ни към болести
Диагностиката на ириса
Коментари Харесай

Цветът на очите и предразположението ни към болести

Цветът на очите и предразположението ни към заболявания

Диагностиката на ириса е способ, обвързван с здравната натуропатия, който разрешава да се определи  здравословното положение на човешкия организъм. Очните експерти смятат, че всяко заболяване или неразположение, както и съществуващите патологични положения, доста ясно се отразяват и виждат тъкмо върху ирисите на очите. Възможно е да се дефинира също по този начин какви генетични предразположения има, къде са локализирани, и от кого са унаследени.

Съществуват диаграми, които разделят ириса на зони , съответстващи на обособените елементи на тялото и физическото положение на индивида. Специалисти  взимат под внимание цвета, текстурата, местоположението на пигментните петна  на очите и други След тези проучвания, лекарите вършат заключения. Те могат да схванат по ириса дали пациентът сега е благоразположен към някое заболяване и да слагат лекуване.

 

Съществува връзка сред цвета на очите и избрани болести. Светлооките със сини или зелени очи , са по-податливи на възпаления на сливиците, далак, синузит, бронхит, артрит, задържане на вода и проблеми с очите . Също по този начин са склонни към акне, суха кожа и пърхот. Хората с тъмни очи са предразположени към анемия, хепатит, мускулни конвулсии, артрит, хронични дегенеративни болести, проблеми с храносмилателната система, запек, нетърпимост към лактоза, диабет, високо или ниско кръвно, проблеми с панкреаса и жлъчния мехур.

Има хора с друг цвят на очите (хетерохромия) , което е извънредно рядко. Те са ситуирани към проблеми на стомаха, черния дроб, панкреаса, чревния тракт и диабет.

Как да премахнете бръчките към очите?

Снимка: iStock

Цветът на очите и предразположението ни към заболявания

 

 

 

 

Източник: mediata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР