Цветанка Ризова реши да встъпи за втори път в брак.

...
Цветанка Ризова реши да встъпи за втори път в брак.
Коментари Харесай

Голям празник в бТВ, Цветанка Ризова зарадва колегите си

Цветанка Ризова реши да встъпи за повторно в брак. Нейният фаворит е юрист Красимир Недев.

В последното си предаване преди лятната отпуска журналистката се появи с пръстен на безимения си пръст на дясната ръка, където се носят брачните халки, написа " Уикенд ".

Досега Цветанка Ризова не се е появявала с бижута в ефир и по тази причина пръстенът направи усещане на феновете на „ Лице в лице “.

Журналистката и юрист Недев са дружно от към година. За първи път двамата се появиха публично като двойка на премиера на книга на някогашния министър на културата Петър Стоянович. Знае се, че юристът е разпален рокер и даже има фотография с Цветанка, качена на мотора му.

Красимир Недев и Цветанка Ризова не са първа младост, само че както е известно, любовта не признава граници. Адвокатът има две пораснали деца от предходния си брак, а обичаната му има също огромен наследник от предприемача Анатоли Георгиев. Двамата с Георгиев се радваха на дълъг брак, само че в последна сметка се разведоха. След това телевизионерката се залюби с 12 години по-млад от нея доктор, само че връзката им не изтрая дълго – има-няма 2 години. Така и не стана ясна повода за края на връзките им.

Но в този момент Цветанка Ризова е отворила нова страница в живота си и по всичко проличава, че е щастлива.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР