Цветанка Ризова притисна Христо Проданов от БСП. Настоявате за връщане

...
Цветанка Ризова притисна Христо Проданов от БСП. Настоявате за връщане
Коментари Харесай

Мъка за дясната ръка на Нинова! Как Ризова я захапа

Цветанка Ризова притисна Христо Проданов от Българска социалистическа партия.

" Настоявате за връщане на хартиената бюлетина при гласоподаване на избори, това значи ли, че ви е боязън от манипулиране на вота ", попита журналистката.
-->
Мислите ли, че с електрониката не могат да се манипулират гласове? Просто видяхме, че хората ги е боязън от машинното гласоподаване и желаеме да им дадем опция да гласоподават умерено, отговори Проданов.

Ако на идващите избори се гласоподава с хартиена бюлетина, това ще увеличи ли резултата на Българска социалистическа партия, последва нов въпрос на Ризова към дясната ръка на Нинова.

Настояваме за хартиена бюлетина, с цел да може хората да не са обезпокоени, когато гласоподават. Има входиран законопроект за връщането на хартиената бюлетина и ще го подкрепим, отвърна Христо Проданов.

Журналистката обаче не спря дотук и изиска да разбере дали след днешното гласоподаване за избор на ръководител на Народното събрание е основана нова четворна коалиция за правителтво или става въпрос за коалиция на хартиена бюлетина.

Не търсете болшинства и обединения. Българска социалистическа партия ясно сподели, че има решение, съгласно което няма да подкрепим държавно управление на ГЕРБ с първия мандат, а с втория мандат при „ Продължаваме промяната “, в случай че те ни поканят на диалози, ще се отзовем и ще беседваме, сподели Проданов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР