Цветан Цветанов, министър Владислав Горанов, депутати и други държавници присъстват

...
Цветан Цветанов, министър Владислав Горанов, депутати и други държавници присъстват
Коментари Харесай

Висши държавници присъстват на церемонията по откриване на ЕСК 2019

Цветан Цветанов, министър Владислав Горанов, депутати и други държавници участват на церемонията по откриването на Пловдив - ЕСК 2019, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg .

Десетки хиляди са се отправили към сцената, където в 19:00 ще станат част от неповторимото прекарване.

Обособени са 22 контролно-пропускателни пункта, на които към този момент се проваряват жителите, влизащи в оградената зоната на мероприятието. Въпреки образувалите се опашки, всички са търпеливи, празнично настроени, без да вкарват непотребни нерви. Има доста фамилии с деца, които са пристигнали особено за откриващото събитие.

Няма да се позволяват хора в очевидно нетрезво положение, както и въоръжени лица. Ще се стопират и хора, които носят пиротехнически средства. Няма да има ограничавания за чадъри и пластмасови бутилки с минерална вода. Пет медицински екипа и противопожарни коли са ситуирани наоколо до мястото на събитието за по-голяма сигурност на феновете. Общината е обособила 3 огромни зони за паркиране – в Панаира, край Колодрума и към стадион " Пловдив “. 

Полицията чака над 30 хиляди души на откриващото мероприятие. Шефът на Министерство на вътрешните работи Пловдив увери, че са взети всички антитерористични ограничения при провеждането на събитието. Старши комисар Илков още един път прикани жителите за самообладание поради дискомфорта, който предизвиква затварянето за транспортни средства на главния бул. на Пловдив.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР