Цветан Петров - управител на компанията, която ще строи новия

...
Цветан Петров - управител на компанията, която ще строи новия
Коментари Харесай

Цветан Петров: ЦСКА ще върне 20 декара площ на парка

Цветан Петров - шеф на компанията, която ще строи новия стадион на ЦСКА, приказва на специфична конференция през днешния ден. Ето какво сподели той:

" Голям ден и за нас. Най-накрая имаме опция да покажем плода на доста старания. Страхотни експерти от страна на страната и клуба. Забавляваме се с този план. Алексдандър Хаджиев, Ангел Христов и Калоян Димов работят неуморно. Този план ще стане факт.

Ще ви покажем план, който е реорганизация. Новият стадион ще бъде в границите на съществуващото оборудване. Знаете по какъв начин наподобява стадионът сега. Ще ви покажем къде отиваме. ЦСКА и страната ще върне към парка повърхност от 20 декара. Ще се върне естественото придвижване в Борисовата градина. Новото оборудване ще усъвършенства положението на парка. Не единствено по време на мачовете, а по принцип. Премахвайки подготвителните стадиони, ще насадим доста нови дървесни типове. Пространството пред стадиона би трябвало да бъде място, където хората да се забавляват и да прекарват свободното си време ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР