ЦСКА завърши отлично годината като успя да победи Лудогорец с

...
ЦСКА завърши отлично годината като успя да победи Лудогорец с
Коментари Харесай

ЦСКА удари Лудогорец и намали разликата на 2 точки

ЦСКА приключи чудесно годината като съумя да победи Лудогорец с минималното 1:0 на " Българска войска " в отсрочен от третия кръг дуел от efbet Лига. " Червените " доиграха срещата с човек по-малко, откакто в 90-ата минута Карло Мухар бе изпъден за втори жълт картон. Това бе първи триумф на наставника на армейците Стойчо Младенов над делиорманци. С него те понижиха разликата на върха на 2 точки в интерес на разградчани преди пролетния дял от шампионата.

За първи път от сезон 2015/16 Лудогорец позволява 4 загуби през сезона, като тогава те са за цялата акция, а досега през този сезон разградчани са изиграли 18 мача.

Победното попадение за " армейците " бе дело на капитана Юрген Матей, който в 77-ата минута с глава прати топката във вратата на Серджио Падт. След центриране от свободен удар на Карол Метс Шакил Пинас заспа и Матей опъна мрежата зад Падт.

Домакините можеха да отбележат и в 14-ата минута, само че тогава ударът на Яник-Сони Вилдсхут се спря в левия непряк дирек на вратата, защитавана от Падт.

В края на дуела Иван Турицов трябваше да бъде сменен от Пламен Гълъбов, само че легна на тревата и се наложи медицинският щаб на " алените " да влиза на терена. Това породи нерви и конфликти сред футболистите на двата отбора. Страстите не се успокоиха, като разправиите се придвижиха и пред аварийна пейка.

След успеха ЦСКА към този момент има 40 точки на второто място във краткотрайното класиране, а Лудогорец е първи единствено с две точки повече.
Свързани вести Лудогорец удари ЦСКА с 2:0 и дръпна със 7 точки на върха ВИДЕО Лудогорец и ЦСКА навън от Европа Вижте фрагменти от жестокото меле преди ЦСКА - Локо Пловдив
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР