ЦСКА-София ще замине за реванша срещу Сейнт Патрикс без най-новото

...
ЦСКА-София ще замине за реванша срещу Сейнт Патрикс без най-новото
Коментари Харесай

"ЦСКА-София" загуби нов нападател за мача в Дъблин

" ЦСКА-София " ще замине за реванша против " Сейнт Патрикс " без най-новото си попълнение - Дауда Бамба. 27-годишният ивоарски нападател е с летен вирус и не е упражнявал в последните два дни. Тестовете му за COVID-19 са били негативни, само че все пак е решено той да не замине с тима.

" Червените " ще пътуват на следващия ден заран за Дъблин, където в четвъртък от 21:45 ч. излизат във втория си мач против " Сейнт Патрикс " от III квалификационен кръг на Лига на конференциите. Ирландците завоюваха в София с 1:0. Реваншът ще се излъчва непосредствено по " Диема спорт ".

Бамба има единствено един формален мач за " ЦСКА-София " - този против " Сейнт Патрикс ", в който влезе като запаса в 60-ата мин.

Има обаче и положителни вести за треньора Саша Илич ще може да разчита на национала Иван Турицов и нападателя Калоян Кръстев, които пропуснаха поради контузии първия дуел.

Сръбският ментор не скри своя оптимизъм, че отборът му ще продължи напред в шампионата, макар отрицателния резултат в първия дуел. " Надявам се, че ще ги отстраняваме. Тази една седмица работа с тима беше доста значима за нас - да възстановим някои футболисти и да се подготвим още по-добре за реванша... Изключително огромен оптимист съм във връзка с класирането. Мисля, че и играчите са оптимисти. Но отново споделям – всичко зависи от нас. Начинът на игра би трябвало да бъде изцяло друг и в случай че в Ирландия покажем това, което чакам, ще имаме големи шансове да продължим напред ", разяснява Илич.

Той изясни и какво би трябвало да се промени за реванша: " Най-важният урок след първата среща е, че в случай че не влезем в мача по метода, по който желаеме, ще поносим избрани последствия. Мога сигурно да настоявам, че имаме по-голяма класа от показаното предишния четвъртък и че имаме капацитет да отстраняваме " Сейнт Патрикс ". Трябва обаче да играем по доста по-различен метод от това, което демонстрирахме предходната седмица. " Сейнт Патрикс " се пази ужасно и, макар че имахме 8 корнера, нямахме удар към вратата след нито един корнер . Но и те имат някои дефекти. Нашият метод на игра би трябвало да бъде доста по-различен -  да ги накараме да сгрешат , с цел да можем да вкараме гол, както те съумяха в София. Искам ЦСКА да има различим жанр. Понякога съумяваме да го покажем, от време на време не. "
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР