ЦСКА-София реализира сериозен изходящ трансфер. Червените продадоха на Панатинайков халфа

...
ЦСКА-София реализира сериозен изходящ трансфер. Червените продадоха на Панатинайков халфа
Коментари Харесай

ЦСКА продаде звезда в Гърция

ЦСКА-София осъществя сериозен произлязъл трансфер. " Червените " продадоха на Панатинайков халфа Юнус Санкаре.

След нелеки договаряния управлението на алените реализира сделка по всички свои финансови условия и френският полузащитник ще облече екипа на атинския клуб ", се споделя в известието на " алените ".

" ЦСКА София направи всичко допустимо да задържи футболиста и за пролетния полусезон, само че решаващо се оказа неговото предпочитание да търси ново предизвикателство. Трансферната сума и детайлите по договора остават конфиденциални. Пожелаваме триумф и шанс отсега нататък на Юнус Санкаре, който записа общо 23 мача, 3 гола и 5 асистенции с армейската фланелка във всички съревнования и бе със сериозен принос за пробива на отбора в Лига Европа през есента ", обявиха още от " аления " клуб.

Спред гръцките медии обаче, ЦСКА София ще прибере към 250 000 евро.

" Избрах Панатинайкос, тъй като е страховит клуб за всеки футболист, който има упоритости. Много се веселя, че съм тук. Познавам господин Дреоси от години и беше по-лесно да реша да дойда, както и треньора. Добре е, че приказват френски, тъй като това ще ми помогне да се приспособявам. Искам да оказа помощ на Панатинайкос да извърши задачите си, да се върне в Европа и да играя с него там ", бяха първите думи на Санкаре след подписването на контракта му.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР