Със специална програма за деца беше открита и Сцена Централни

...
Със специална програма за деца беше открита и Сцена Централни
Коментари Харесай

Kaufland раздаде 4.5 тона свежи ябълки на децата в цялата страна

Със специфична стратегия за деца беше открита и „ Сцена Централни хали “ в емблематичната новооткрита постройка в София. В рамките на откриващия уикенд бяха извършени 11 културни събития, като 5 от тях бяха напълно отдадени на децата. Темите и заниманията, ориентирани към деца и фамилии, са приоритет в месечния културен календар на пространството, като всяка събота и неделя от 11 часа ще се осъществят разнородни тематични събития. Актуалната стратегия на „ Сцена Централни хали “, можете да следите тук () или в.

Kaufland България е мощно ангажирана с голям брой начинания в интерес на децата – дарителски акции, облагородяване на градската среда, просветителни стратегии и начинания в поддръжка на уравновесеното хранене и дейния метод на живот. Веригата целогодишно предлага огромно многообразие от артикули за бебета и деца със сертифицирано качество – детски храни, козметика, текстил, играчки, в това число и под личните марки Kuniboo®, bevola®, Hip & Hopps® и Kidland®. През 2022 година Kaufland получи документ „ Компания – другар на детето “ от Национална мрежа за децата в удостоверение на своите сполучливи политики в изгода благосъстоянието на децата и поради подкрепящата среда, която компанията обезпечава на своите чиновници с деца и техните фамилии.

За Kaufland България

Kaufland България е водач в бранша на търговията с годишен оборот над 2 милиарда лева и един от най-големите работодатели в страната с екип от близо 7500 чиновници. През 2024 година компанията разполага с 66 хипермаркета в 35 града. От старта си през 2006 година в България до през днешния ден Kaufland се стреми да подтиква националната и районна стопанска система и инфраструктурата по места, като приносът й към стопанската система е 1.63 милиарда лева Компанията непрестанно развива своята политика за стабилно развиване и под мотото „ Действията носят смяната “ се ангажира с разнообразни обществени и екологични действия – от потреблението на енергийно ефикасни технологии и проектирането на нови здания с мисъл за природата, през поддръжката на уязвими групи до намаляването на пластмасата.

Сподели:

Още от Любопитни

 Време е да възобновим кухнята си с качествени и практични уреди за готвене от Tefal

Време е да възобновим кухнята си с качествени и практични уреди за готвене от Tefal

04 юни 20:06 0 238  Разделени ли: Мария Бакалова сияе до Валери Григоров на рождения си ден! (ТОП СНИМКИ)

Разделени ли: Мария Бакалова сияе до Валери Григоров на рождения си ден! (ТОП СНИМКИ)

04 юни 18:14 1 18627  Ожени се за любовницата си и още е вманиачен по нея: ПАПАРАШКИ СНИМКИ на водещия Бойко Василев и Албена, която го разведе!

Ожени се за любовницата си и още е вманиачен по нея: ПАПАРАШКИ СНИМКИ на водещия Бойко Василев и Албена, която го разведе!

04 юни 17:39 1 14469  Ники М. към Николета: Айде малко по-живо, де! (показа я без грим, тя фучи - СНИМКИ)

Ники М. към Николета: Айде малко по-живо, де! (показа я без грим, тя фучи - СНИМКИ)

04 юни 17:01 1 18361  Балканско празненство, изкушаващо меню и най-яките коктейли подвигат градуса в KUDO Club & Lounge

Балканско празненство, изкушаващо меню и най-яките коктейли подвигат градуса в KUDO Club & Lounge

04 юни 15:20 0 448  Този път го загази: Кание Уест е съден за полов тормоз

Този път го загази: Кание Уест е съден за полов тормоз

04 юни 14:04 1 1281 Най-четени Най-коментирани  Анелия е гневна: Любомир Захаринов я обрисува непоносимо след раздялата им!

Анелия е гневна: Любомир Захаринов я обрисува отврати

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР