ЦСКА-София е отправил оферта към бразилски защитник. Според запознати желаният

...
ЦСКА-София е отправил оферта към бразилски защитник. Според запознати желаният
Коментари Харесай

ЦСКА-София с оферта към шампион на Бразилия

ЦСКА-София е отправил оферта към бразилски бранител. Според осведомени мечтаният състезател има купа в родината си, извоювана през 2014 година. Бранителят става първенец с Крузейро. В момента обаче не е част от отбора. Той може да работи както в центъра на отбраната, по този начин и като краен защитник. Развитие към договарянията с него се чака в границите на десетина дни. Ако се стигне до съглашение, той би трябвало да дойде за началото на зимната подготовка.

Това е следващата индикация, че “червените” желаят да подсилят в допълнение ариергарда си през зимата, макар че тимът е с минимум позволени голове в елита. Наскоро се появи информация, че “Армейците” са набелязали двама бранители от шведското състезание - 22-годишните Ерик Бьоркандер от Сундсвал и Нето Боржес от Хамарби. В същото време сътрудникът на левия бек на “червените” Жеферсон разгласи, че играчът желае да се прибере в родината си, макар че е титуляр в ЦСКА-София. Ако се откри претендент за подписа му, раздялата не е изключена.

“Армейците” може да се насочат съществено и към българския пазар през зимата. От “Борисовата градина” оповестиха през септември, че ще създадат нова атака за звездата на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев. Треньорът Нестор Ел Маестро е харесал и 20-годишното крило на Септември (София) Здравко Димитров. А има и други играчи от родния шампионат, които са хванали окото на “Армейците” и не е изключено да се стигне до трансфер през зимата.

Главният управител на Етър Красимир Балъков пък ще договаря с ЦСКА-София през идната седмица. Той желае да задържи и през пролетта преотстъпените от “Армията” играчи Пламен Гълъбов и Никола Колев. чака се двамата да останат в Етър и през втория дял от шампионата.

“Тема спорт”

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР