ЦСКА се класира за втория квалификационен кръг на турнира Лига

...
ЦСКА се класира за втория квалификационен кръг на турнира Лига
Коментари Харесай

ЦСКА напред в Лига Европа след 0:0 в Подгорица

ЦСКА се класира за втория квалификационен кръг на шампионата Лига Европа след нулево тъждество на реванша с черногорския ОФК Титоград в Подгорица. " Армейците " не престават напред с общ резултат 4:0 от първия мач в София и чакат в идната фаза хърватския Осиек.
 ЦСКА с повече почитатели от Титоград в Подгорица
Червените можеха и да изгубят, само че гредата избави вратата им от попадение в 16-ата минута след удар на Радомир Джалович. В 31-ата минута вратарят Черниаускас пък предотврати сериозна заплаха. След почивката играта на българския отбор се раздвижи, само че до гол не се стигна и в последна сметка резултатът се резервира.

В лагера на ЦСКА не бяха щастливи от играта в Подгорица.

" Трябва да сътворяваме обстановки, да бележим голове, разполагаме с положителни футболисти. Няма титуляри и запаси. Някои играят малко повече, само че има отмалялост, има и болежки. На всеки ще даваме късмет за изява. Титоград е много проведен тим, всички се уверихте в това.

Трябва да даваме максимума във всеки мач. Нямаме право да подценяваме нито един тим. Срещу Осиек ще бъде по-трудно. Ще се подготвим и се надявам да ги отстраним. Редуваме се кой ще води мача. Има доверение сред нас, ние сме екип с Люпко, Милош. Обсъждаме и дружно взимаме решенията ”, разяснява треньорът Добромир Митов.

Главният управител Стойчо Стоилов също изрази искания.

" Трябва да проведем съществени диалози с треньорите и играчите. Този мач беше протоколен, само че въпреки всичко трябваше да вземем успеха, с цел да трупаме коефициент. Трябва бързо да забравим този мач и да мислим за идващите срещи.

Не бива да търсим оправдания, този тим трябваше да го победим два пъти. Тиаго получи отмора и по тази причина беше отвън групата. Селекцията при нас е приключена. Само на една позиция може да реагираме, в случай че излезе нещо качествено ”, сподели Стоилов.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР