ЦСКА победи ЦСКА 1948 с 2:0 в двубой от 14-ия

...
ЦСКА победи ЦСКА 1948 с 2:0 в двубой от 14-ия
Коментари Харесай

ЦСКА с безпроблемна победа над ЦСКА 1948

ЦСКА победи ЦСКА 1948 с 2:0 в дуел от 14-ия кръг на efbet Лига. В 18-ата минута Али Соу откри резултата, откакто преодоля вратаря на гостите и се разписа. В 82-ата минута Марин опита да почисти топката след центриране на Йомов в наказателното поле на ЦСКА 1948, само че излъга Наумов и влетя в мрежата. В 36-ата минута Галин Иванов беше побутнат в наказателното поле от Юга, само че съдията Костадинов остави играта да продължи. След този триумф ЦСКА е на 4-ото място с 24 точки, а ЦСКА 1948 е на 6-ото с 20.

В първите десетина минута на дуела ЦСКА 1948 имаше няколко благоприятни условия за рискови офанзиви и на няколко пъти защитата пред Бусато трябваше да се оправя, с цел да не разреши на противника да се разпише. В 10-ата минута Галин Иванов извърши директен свободен удар, само че нацели стената. Малко преди този момент Гущеров имаше опция да нападна, само че вратарят на ЦСКА се докопа до топката.

Домакините сътвориха офанзива към вратата на Наумов малко по-късно, само че Соу не съумя да откри добре Йомов и топката не затрудни вратаря на гостуващия отбор.

В 18-ата минута ЦСКА откри резултата с гол на Соу, който преодоля вратаря Наумов и прати топката в мрежата. Малко по-късно Тиаго стреля много неопределено.

Една от дискусионните обстановки в мача пристигна в 36-ата минута на мача, когато Юга бутна в тил Галин Иванов в наказателното поле на ЦСКА, само че съдията Петър Костадинов не отсъди дузпа. В края на първата част Йомов опита с външен фалц да затрудни Наумов, топката излезе в навън.

В 50-ата минута на дуела Санкаре стреля едва към вратата на Наумов, само че вратарят се намеси сполучливо и се оправи със обстановката. Четири минути по-късно Синклер центрира към вратата на Наумов, само че вратарят улови кълбото.

Александров центрира към Камбуров в 56-ата минута на дуела в наказателното поле на ЦСКА, нападателят не съумя да отиграе топката и тя излезе в навън. В 78-ата минута компактен шут от директен свободен удар на Камбуров накара вратаря на ЦСКА да показва качествата си.

Автогол на Лазар Марин в 82-ата минута разреши на ЦСКА да удвои преднината си. Центриране на Йомов затрудни бранителя и той в опита си да почисти топката я вкара в мрежата на сюрпризирания Наумов. В последна сметка ЦСКА завоюва с 2:0.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР