ЦСКА победи Хебър (Пазарджик) с класическото 3:0 в двубой от

...
ЦСКА победи Хебър (Пазарджик) с класическото 3:0 в двубой от
Коментари Харесай

ЦСКА не даде никакъв шанс на Хебър и вече чака следващия си съперник за Купата

ЦСКА победи Хебър (Пазарджик) с класическото 3:0 в дуел от 1/16 финалите за Купата на България, игран на стадион " Българска войска ", и започва повече от сполучливо отбраната на трофея, завоюван преди няколко месеца.

Преди срещата Жеферсон бе награден от изпълнителния шеф Филип Филипов с почетен плакет по случай своя мач номер 100 с " алената " фланелка.

Възпитаниците на Стойчо Младенов можеха да открият още в 9-ата минута, когато Варела стреля от фаул, само че вратарят Василев избави. В 25-ата минута обаче Жорди Кайседо направи 1:0 - голмайсторът бе изведен от Кери вдясно и с мощен удар по диагонала прониза стража на символичните домакини.

Само две по-късно резултатът към този момент бе 2:0 за ЦСКА - Варела изведе по прелестен метод Ахмед Ахмедов, който преодоля излезлия да го пресрещне Василев и на празна врата прати топката във вратата.

Четири минути преди края на първото полувреме резултатът стана типичен, когато Кайседо прониза гостите с глава след подаване на Ахмедов.

След почивката в игра се появиха Георги Йомов и Юрген Матай и Карло Мухар на местата на Жеферсон, Брадли Мазику и Яник Вилдсхут. В 68-ата минута Кери опитва неочакван шут от границата на наказателното поле, само че топката мина на педя над вратата.

Четвърт час преди края пък Йомов центрира отдясно, топката стигна до Варела, който стреля мощно с десния крайник, само че вратарят на Хебър съумя да избави.

Десетина минути преди края в игра за " алените " се появиха Калоян Кръстев и Томас Лам, които замениха Греъм Кери и Жорди Кайседо. " Армейците " продължиха да нападат и да владеят самодейността, само че до нови попадения по този начин и не се стигна и в последна сметка момчетата на Стойчо Младенов стартираха отбраната на Купата на България с класическото 3:0 над Хебър (Пз).

Следващият мач на ЦСКА е в неделя (26 септемри), когато е Вечното дерби на българския футбол против отбора на Левски. Двубоят ще се играе на Националния стадион " Васил Левски " и е с начален час 16:30 часа.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР