ЦСКА официално остана без треньор, след като Стойчо Младенов днес

...
ЦСКА официално остана без треньор, след като Стойчо Младенов днес
Коментари Харесай

Алън Пардю тренира ЦСКА - той ли ще изведе отбора срещу Левски?

ЦСКА публично остана без треньор, откакто Стойчо Младенов през днешния ден подаде публично оставка пред притежателя Гриша Ганчев, а босът на „ алените “ съобщи, че не може да го принуди да работи, въпреки да не сподели в прав текст, че го е освободил. Днешната подготовка на Панчарево в това време е извършена под управлението на Алън Пардю, научихме от „ 7 дни спорт “.

Англичанинът понастоящем е съветник в клуба, като продължава да е собственик на нужния лиценз, с цел да управлява футболни тимове от най-високо равнище.

Изданието твърди още, че той е работил в компанията на Добромир Митов, като всеки от тях има потребността документи за длъжността старши-треньор.

Остават броени дни до „ Вечното дерби “ против Левски в шампионата, а по всичко проличава Ганчев няма да откри нов треньор дотогава, което може да докара да краткотрайното заемане на длъжността от Пардю. Припомняме, че той построи една нелоша кариера в Англия, където не отпред на Рединг, Уест Хям, Чарлтън, Саутхамптън, Нюкасъл, Кристъл Палас и УБА. За малко даже работи и за нидерландския АДО Ден Хаг.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР