ЦСКА най-вероятно няма да успее да картотекира за днешното домакинство

...
ЦСКА най-вероятно няма да успее да картотекира за днешното домакинство
Коментари Харесай

Адвокатът на ЦСКА за дълговете, пречещи за картотекирането: На финалната права сме!

ЦСКА най-вероятно няма да успее да картотекира за днешното домакинство на Берое новото попълнение Енес Махмутович. Причината за забавянето се крие в парите, които " алените " дължат на някогашните играчи Бернардо Тенгариня, Гуидо ди Вани, Нилсон Антонио, Сержиньо и неговия сътрудник Франсиско Морено. Те са в размер към 750 000 евро.

Ситуацията за сътрудниците от " Мач Телеграф " разкри юристът на " армейците " Станислав Трендафилов:

" Работи се върху това той да получи картотека. По-скоро няма да е на линия за мача с Берое, само че има късмет и да бъде. Има механически неща, които би трябвало да бъдат изчистени напълно скоро. Те са свързани с лицата, на които изискуем пари. С тях имаме реализирано съглашение. Считахме, че всичко е готово, само че излязоха дребни елементи, върху които се работи сега и ще им бъде платено разсрочено.

Съвсем дребни неща, тъй че може да се каже, че сме на финалната права. Трябва да се разиска метода, по който да им бъде платено. Колкото до Махмутович може и да бъде на линия. Ако не за срещата с Берое, то сигурно за идната ще е разполагаем на треньора Стойчо Младенов ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР