ЦСКА направи нещо, което не се беше случвало никога в

...
ЦСКА направи нещо, което не се беше случвало никога в
Коментари Харесай

Супер футбол в синьо, ВАР в зелено и някакъв слаб лидер в червено...

ЦСКА направи нещо, което не се беше случвало в никакъв случай в историята - завоюва 4 следващи гостувания. В тях позволи единствено един гол и вкара 9. Със извоюваните 12 точки " армейците " са водачи във краткотрайното класиране и водят с 5 на втория Лудогорец, който е с два мача по-малко. Но очевидно това на е задоволително за някои. И в същото време вади отвън кожата други. ЦСКА нищо не играе, ЦСКА е слаб, ЦСКА разчита на корнери, ЦСКА това и това... А други, видите ли, оферират на почитателите си футбол-шампанско във всеки кръг.

Да, за Левски става въпрос. Не стопираме да слушаме дитирамби след дуелите им по какъв начин надали не се допират до футбол от друго измерение, но малко неправилност и запустял шанс им пречи да го материализират в точки. Което докара до серия от 4 следващи срещи без победа. Оправдания доста - с изключение на липса на шанс, травми. Чак и от реферите се оплакват. Същите тези, които бяха скандални в дуелите им с Берое и Ботев (Пловдив). Естествено, неприятна дума за Левски няма да чуете. Каквото и да става, футболът им е верен и супер. Защото отпред е Бащата на верния футбол. Трябва да има успокоение и позитивизъм, с цел да продължи Левски да се радва на поддръжка от трибуните. " Сините " са №6 в подреждането все още и, в случай че не престават в същия дух, от фантазии за купа, отново ще има такива за опазване на място в Първата шестица. Много се драпа и възможен мач с Лудогорец за Купата на България да се играе напролет, но надали ще стане. Та, макар цвятата и розите, по които вървят на " Герена ", нищо чудно на Нова година да осъмнат вън от шампионата за Купата и някъде в средата на класирането. Пък дано демонстрират футбол-шампанско. Което обаче никак не гърми...
 Снимка 588988
Източник:

Лудогорец. Така нареченият хегемон трябваше да изостава на най-малко 10 точки от ЦСКА сега, освен на 5. Ако реферите ръководеха мачовете им по разпоредбите, а ВАР не беше обагрен в зелено. Започваме с дербито в Разград, да тъкмо това с " армейците ". Които не получиха 2 чисти дузпи. Скандално е, че обстановките даже не бяха прегледани с ВАР. Положението стартира да се циментира при започване на дуела Лудогорец - Ботев. Тогава ВАР анулира по абсурден метод гол на гостите още след няма и 30 изтекли секунди. За да стане бетон на различен театър в Разград - със Септември. Зачетено попадение на Лудогорец след фаул и съмнителна дузпа в интерес на " орлите " даде страст на локалните почитатели и за следващ път отврати всички останали. И по този начин, хегемонът добави към актива си цели 9 точки. Колко действително трябваше да бъдат при обикновено съдиийство, всеки самичък да реши за себе си.
 Снимка 591012
Източник:

Едните рисуват на терена, само че не помниха по кое време биха последно. Другите рисуват в Европа, само че у нас им би трябвало верен ВАР, та да понатрупат точки. А против тях тим, който не стопира да търпи рецензии какъв брой едва се представял. В същото време резултатите приказват друго - 5 следващи победи, 4 на непознат терен, първо място в класирането. 13 различни голмайстори и 12 разнообразни играчи с асистенции! Какво излиза в този момент, че всеки от тези е вкарал без да желае или е подал инцидентно ли? Футболът е игра на точки - 3 за победа и една за тъждество. Не е художествена гимнастика да благоговеем единствено пред възвишени осъществявания. След години влизаш и гледаш - ЦСКА с 3 точки против Ботев в Пловдив, Ботев във Враца, Арда в Кърджали и Локомотив на " Лаута ". Не помниш дали в Пловдив Бусато два пъти е избавил чисто състояние за гол, дали в Кърджали е имало греда, а отново в Пловдив Локо е владял топката 65%.

Никой няма право да каже " копче " на Саша Илич и " алените ". Които към този момент щяха да са главен кандидат за купата, в случай че се свиреше по разпоредбите, а ВАР не беше толкоз изопачен. Вземе ли ЦСКА мачовете си със столичното Локо и с Черно море във Варна, бъдете сигурни че напролет ще се нагледаме на още по-брутално и безсрамно съдийство. Един човек го дефинира най-точно - " играйкане ". Тъп " футболен " сериал, по-тъп от индийски. Който към този момент гони " Дързост и хубост " по епизоди. " Тука е по този начин ". От другата страна е ЦСКА...
 Локомотив (Пловдив) - ЦСКА 0:1 в efbet Лига
ЦСКА завладя и Пловдив! " Армейците " не престават победоносния си ход

Лазар Туфегджич се трансформира в воин за " армейците "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР