ЦСКА изрази недоумение от решението на Българския футболен съюз (БФС)

...
ЦСКА изрази недоумение от решението на Българския футболен съюз (БФС)
Коментари Харесай

ЦСКА се оплака от решението на БФС да играе с "ЦСКА 1948" в Бистрица

ЦСКА изрази неразбиране от решението на Българския футболен съюз (БФС) през уикенда да се играе на стадиона в Бистрица. Преди дни БФС разгласи, че няма да мести срещата, която е в неделя, на Националния стадион " Васил Левски ", каквото беше желанието на тима посетител.

От ЦСКА показаха два фактора, поради които са недоволни.

" Официалното мнение на Столична дирекция на вътрешните работи и ГДНП е, че дуелът е рисков с заплаха от ексцесии. В публично писмо, входирано във футболната централа, полицията дава мнение срещата да не се организира в Бистрица от опасения, че не могат да се подсигуряват редът и сигурността на посетителите и жителите на региона. "

Според клуба кметът на Бистрица също е изразил своите терзания.

беше белязана от грозни подиуми по трибуните. Тогава почитатели на домакините нападнаха част от управлението на " ЦСКА 1948 ".

От ЦСКА показаха неодобрение и от обстоятелството, че представител на БФС не е участвал на срещата на двата клуба и полицията.

" Единственият мотив, който получихме в отбрана на взаимното решение на футболната централа и клуба хазаин, беше " опазване на спортния феърплей ". Като образци бяха изтъкнати извършените срещи с Левски и Лудогорец в Бистрица. Тези съпоставения намираме за неуместно опрощение ", прибавят алените.

За почитателите на ЦСКА са отпуснати 250 билета, които са на стойност от 30 лв.. По-рано денем проведените ентусиасти от естрада Сектор Г приканиха никой да не влиза на стадиона, само че да се участва отвън оборудването.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР