ЦСКА и Левски направиха нервно 0:0 в поредното издание на

...
ЦСКА и Левски направиха нервно 0:0 в поредното издание на
Коментари Харесай

Вратар герой спаси ЦСКА във Вечното дерби! /СНИМКИ/

ЦСКА и Левски направиха нервно 0:0 в следващото издание на Вечното дерби на стадион " Васил Левски ". След безлична игра, драмата бе оставена за финала, когато " сините " изпуснаха дузпа! Вратарят Бусато пък се трансформира в воин за армейците.

Така преднината на ЦСКА пред Лудогорец на върха в класирането е стопена на 2 точки.  Но точката за водача в класирането от този мач може да бъде доста значима.
-->
Много едва първо полувреме и за двата тима. Сковаващо напрежение, изключително за ЦСКА, поради гонитбата на шампионската купа.

Първият удар за ЦСКА пристигна чак в 32-ата минута, когато Тобиас Хайнц от нулев ъгъл опита да изненада Андреев, само че младият пазач улови топката с лекост.  Малко по-късно Жеферсон се контузи и бе сменен наложително от Марселиньо.

 ЦСКА - София: Левски II

Голови положения продължи да няма до края на първото полувреме, като по-интересните акценти бяха три жълти картона в границите на 10 минути за символичните домакини - за Тобиас Хайнц, Тибо Вион и Амос Юга.

Натиск на ЦСКА при започване на втората част, което бе предстоящо. Мачът стана по-бърз. Голови положения обаче продължаваха да липсват.

Цунами получи жълт картон. Назон опитва задна ножица, само че ударът бе слаб.И Уелтон от Левски получи жълт картон.

 ЦСКА - София: Левски II

Левски също опита да затрудни вратата на Бусато, само че без триумф. Така или другояче головите благоприятни условия продължаваха да липсват, а играта бе равностойна.

Саша Илич извади голмайстора на алените през сезона Дюкенс Назон. Дойдоха и по-активни минути за " сините ". Отлична опция за Рикардиньо в 78-та минута, само че Бусато избави. Това бе единственото голово състояние в мача до този миг.

Едно от обясненията за това е и фактът, че двата тима имат най-солидните отбрани в шампионата.

Левски изиска дузпа в 86-та минута! Никола Попов отиде за гледа обстановката и уточни бялата точка! Заради игра с ръка на Де Нойер.

Бусато воин! Спаси дузпата на разсеяния Ивелин Попов. Така дербито приключи 0:0. В интерес на истината от състава на ЦСКА се очакваше повече в дербито, до момента в който Левски не сподели особени разтърсвания след напускането на Станимир Стоилов.

 

 

 

 

 

 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР