ЦСКА гостува на Сейнт Патрикс в реванш от третия предварителен

...
ЦСКА гостува на Сейнт Патрикс в реванш от третия предварителен
Коментари Харесай

ЦСКА няма право на втора грешка срещу Сейнт Патрикс

ЦСКА гостува на Сейнт Патрикс в реванш от третия прелиминарен кръг на Лига Европа. Двубоят на „ Тала Стейдиъм” в Дъблин е довечера от 21:45 часа и ще се предава директно по DIEMA SPORT. В уеб страницата Gong.bg ще проследим най-интересното от мача.

„ Червените” отстъпиха с 0:1 в първия мач на „ Васил Левски” и ще се опитат да избегнат исторически срам, побеждавайки в ответния мач „ светците”. Възпитаниците на Саша Илич изиграха неопределен мач преди седмица и в този момент са стимулирани да отстранят противника си.

ЦСКА отсрочи мача си за състезание през уикенда против Ботев Пловдив и насочи силите си само върху реванша със Сейнт Патрикс. Същото сториха и „ светците”, които имаха самолетни несгоди след първия мач, заради което останаха в София повече от плануваното.

Интересът към мача в Дъблин е голям и домакините разпродадоха целия стадион, като отпуснаха 500 билета за почитатели на „ червените”.

Саша Илич не може да разчита само на Дауда Бамба. Нападателят остана в София, защото е с вирус. Очаква се като титуляри довечера да излязат Георги Йомов и новото попълнение Джонатан Линдсет. Атаката ще бъде водена от Дюкенс Назон.

Победителят ще се изправи против Базел или Брьондби в плейофа за влизане в групите на Лига на конференциите.

Главен рефер на мача е Хорацио Фешник от Румъния.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР