ЦСКА е №1 в Европа! Това показа изследване на Мач

...
ЦСКА е №1 в Европа! Това показа изследване на Мач
Коментари Харесай

Как да не станат шампиони!? Обявиха ЦСКА и Саша Илич за №1 в Европа

ЦСКА е №1 в Европа! Това сподели проучване на „ Мач Телеграф “ измежду шампионатите на Стария континент. Оказа се, че „ алените “ са безапелационен водач по голове на футболисти, които не са започвали мачовете в елита като титуляри. „ Армейците “ са забили 17 попадения по този метод от общо 44 за тима. Така аварийните „ убийци “ на Саша Илич са вкарали рекордните 38,63% от головете на тима в елита през актуалната акция. Тази цифра е недостижима за нито един тим в Европа.
Има отбори, чиито запаси са вкарали и повече попадения. Сред тях е, примерно, естонският Пайде с 21 попадения. Местното състезание, както и още няколко сходни, сме разглеждали целият предишен сезон, тъй като в Естония играят по система пролет/есен и към днешна дата новата акция занапред започва. Споменатите нагоре 21 гола на запаси за Пайде са част от цели 84 попадения, вкарани от отбора през сезона или тъкмо 25%.
Най-близо до впечатляващите индикатори на ЦСКА е тимът на Апоел Беер Шева. Резервите за еврейския отбор са вкарали също като „ алените “ 17 попадения, само че от общо 51, което прави 32,69%. Следва Ритерай от Литва, който е с индикатори 17 гола от 53 – 32,07%, Динамо Загреб – 17 от 61 гола – 27,86% и Славия Прага – 17 от 65 гола – 26,15%.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР